HTCinside


Kako se odjaviti iz trgovine Google Play

Ako ste korisnik Androida, možda ste se suočiliPogreške trgovine Google Play. Jedna od osnovnih metoda rješavanja problema za ispravljanje ovih pogrešaka je da se odjavite sa svog Google računa i ponovo prijavite. Međutim, većina ljudi ne zna kako se odjaviti iz Trgovine Play . Budući da nema gumba za odjavu, to je Play Store. To je zato što druge Google Apps kao što su YouTube i Gmail koriste vaš Google račun za sinkronizaciju vaših podataka. Dakle, evo nekoliko načina za odjavu iz Trgovine Play.

Kako se odjaviti iz trgovine Google Play?

Ova metoda neće izbrisati vaše kontakte niti bilo koje druge podatke. Međutim, možete izgubiti podatke iz Google Keepa koje možete vratiti ponovnom prijavom.

  • Idite na Postavke na svom Android telefonu.
  • Pomaknite se do dna i dodirnite Računi.
  • Odaberite Google i kliknite gumb Opcije (izbornik Hamburger)
  • Ovdje ćete dobiti opciju za uklanjanje vašeg Google računa. Dodirnite Ukloni račun i bit ćete odjavljeni iz Trgovine Play.

  • Otvorite Trgovinu Play i sada se možete prijaviti sa svojim novim Google računom.

Korištenje aplikacije Odjava

Iako je gornja metoda vrlo jednostavna, ipak možete koristiti aplikaciju za odjavite se sa svog Google računa.

Logout je jednostavna aplikacija koja odjavljuje sve račune povezane s vašim telefonom. Uklanja sve vaše račune uključujući Facebook, Google i Skype. Ova aplikacija može biti korisna ako na telefonu imate previše povezanih računa i želite ih sve ukloniti.

  • Prije svega, preuzmite aplikaciju Odjava iz Trgovine Play. Kliknite ovu vezu ili potražite “Odjava” u Trgovini Play i instalirajte je na svoj Android uređaj.
  • Nakon što je instaliran, otvorite ga i dodirnite 'Odjava sa svih* računa'.

  • Sada ćete biti odjavljeni sa svih svojih računa.
  • Ova aplikacija ne radi s WhatsAppom i Viberom, tako da se nećete odjaviti iz ovih aplikacija.
  • Također, zahtijeva root pristup za odjavu sa Skype računa.
  • To je to, imate odjavljen iz trgovine Google Play .

Što ako ne postoji opcija Ukloni račun?

Pa, ovo je vrlo rijetko, ali ako ne postoji opcija za uklanjanje vašeg računa iz postavki računa, onda je jedina preostala opcija vraćanje uređaja na tvorničke postavke. Ovim će se postupkom izbrisati cijeli podaci vašeg telefona pa izradite sigurnosnu kopiju podataka.

  • Prvo isključite telefon.
  • Sada se moramo pokrenuti u načinu rada za oporavak. Ako koristite Samsung uređaj, držite Tipka za uključivanje + tipka za pojačavanje zvuka + tipka za početak za pokretanje tajnog izbornika.
  • Ako koristite standardne Android uređaje kao što su Nexus 6 ili Nexus 5, držite Tipka za uključivanje + tipka za smanjivanje glasnoće.
  • Ako se ne možete pokrenuti korištenjem gornjih kombinacija tipki, tada samo Google: način oporavka 'naziv vašeg uređaja'. Pronaći ćete odgovarajuću kombinaciju tipki za svoj uređaj.
  • Sada možete vidjeti zaslon pokretačkog programa (tajni izbornik) gdje ćete pronaći mnogo opcija.

  • Koristite tipku za smanjivanje glasnoće za označavanje Oporavak i pritisnite tipku za napajanje da biste je odabrali.
  • Sada će se vaš uređaj pokrenuti u načinu rada za oporavak.
  • Pomoću tipke za smanjivanje glasnoće odaberite Brisanje podataka/vraćanje na tvorničke postavke i pritisnite tipku za uključivanje za odabir. Nadalje odaberite 'Da - izbriši sve korisničke podatke'.
  • Sada odaberite ponovno pokretanje sustava i gotovi ste.